Der har været en anelse stille på denne blog i temmelig lang tid. Jeg har ikke løbet i lang tid, andet er der ikke at sige til det.

I lørdags blev jeg LOKKET til at tilmelde mig til I Forms Kvindeløb den 8. maj, og da det vil være totalt pinligt at tilmelde sig til et løb som fodgænger er jeg jo tvunget til at løbe lidt inden da.

Det er ikke fordi Henrik og jeg ikke har dyrket motion, tværtimod cykler (tidligere kendt som spinning!) og bodypumper vi til den store guldmedalje. Men løbe, det er det altså ikke lige blevet til….måske på grund af vejret….hm.

Er startet stille og roligt på løbebånd i FitnessDK, og grundformen er ikke helt håbløs, jeg kunne løbe henholdsvis 5 og 6 minutter uden pause, og det er altså lang tid for mig. Jeg har besluttet at starte stille og roligt for at undgå skader.

Hader at indrømme det, men det var faktisk helt rart at komme igang igen, nu må det godt blive godt vejr, så vi kan løbe udendørs!smiley