Æv, æv og atter æv! En uge før jeg skulle løbe I Form kvindeløb var jeg så tåbelig at vrikke om på min fod, og kunne derfor ikke deltage i løbet. Det var ikke fordi jeg ikke havde trænet op til det, jeg har løbet i både Frederiksberg Have og Søndermarken, så det var altså ikke en dårlig undskyldning for at slippe.

Jeg var til gengæld nok den første til at aflevere min chip, det gjorde jeg nemlig før starten var skudt i gang!

Lidt succes var der da på dagen, jeg har købt en Powerhoop i februar, men af en eller anden mærkelig grund har jeg ikke kunnet finde ud af at bruge den. Det ser ellers så nemt ud. Heldigvis var der på Frederiksberg Runddel nogle rigtig søde repræsentanter for Powerhoops, og de lærte mig at bruge den på mindre en 5 minutter. Med andre ord, der er håb for alle, der endnu ikke har lært det.

Jeg har brugt den flittigt siden, er dog meget opmærksom på at man i starten IKKE må bruge den mere end 2 minutter af gangen;-) Har fået mange festlige blå mærker i taljen.